Sarımsaklı Havuç



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Sarımsaklı Havuç tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

25 gr zeytinyağı 6 adet yeregeçen 2 sayı sogan 7 diş sarmısak 1 tatlı kaşıgı sodyum klorür 1,5 akarsu bardagı akarsu Havuçların kabuklarını kazıyın yahut soyun. Havuçları kesmeden bire bir ucundan ikiye ve sonra dörde bölün. Soğanları halka, halka doğrayın. sanayağını ısıtıp, soğanları yumuşayıncaya büyüklüğünde pembeleştirin. Sarımsakları ekleyip 2 dakika elan pişirin. Havuçların kesilmiş kısımlarına kavrulmuş soğan ve sarımsakları sıkıştırarak havuçları tencereye yerleştirin. Konusunda, tuz, karabiber ve suyu ekleyin. Kaynayınca altını kısıp, havuçlar, yumuşayınca kadar pişirin. Soğuduktan sonradan servis yapabilirsiniz.
Sonraki Yazı
Next Post »