Tas Kebabı



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Tas Kebabı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Tas Kebabı Tarifi'nin Malzemeleri

  • 500 gram dana et
  • 1 patates
  • 2 soğan
  • 2 biber
  • 2 domates
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Tuz

Tas Kebabı Tarifi'nin Yapılışı

İlk önce kuşbaşı etimizi kendi suyuyla pişiriyoruz. Suyunu çekince 1 çay bardağı suyu ilave edip pişiriyoruz. Etler biraz yumuşamaya başlayınca kestiğimiz soğan biber ve domatesi ekliyoruz ,biraz bu şekilde pişirip daha sonra küp küp kestiğimiz patatesi ekliyoruz, hepsi karabiber, tuz ve toz kırmızı biberimizi ekliyoruz, pişince yumaşayınca etler ve patates olmuştur. Afiyet olsun.
Sonraki Yazı
Next Post »