
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Remulad Soslu Barbunya Balığı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
900 gr mayonez 25 gr kapari 50 gr kornişon 1 çorba kaşığı doğranmış taze mal buketi 1 çorba kaşığı ançuez ezmesi 4 nüsha barbunya balığı Yeterince Itdirseği soğanı Yeterince Doğranmış maydanoz Tuz Karabiber 75 gr zeytinyağı 1 eğin maydanoz ve 4 adet itdirseği soğanını uzun doğrayın. Hep kalacak şekilde balıkların içini temizleyip yıkayın. Maydanoz, zeytinyağı, sodyum klorür, karabiber ve teferruatlı doğranmış arpacık soğanıyla marine edin. Marine ettiğiniz balığı buzdolabında 1 saat dinlendirin. Yapışmaz yüzeyli gril tavada balığın seçkin iki tarafını üstelik 6-8 dakika pişirin. Sos amacıyla: Mayoneze değme biri kabaca doğranmış kapari ve kornişonu, tüvana maden buketini, ançuez ezmesini katıp, hepsini evire çevire karıştırın ve balığın yanı sıra servis edin.
İfadelerEmoticon