
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Limonlu ve Ahududulu Donma tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
1/2 fincan fesleğen yaprağı 3 nüsha limon 1 su bardağı şeker hastalığı 1/2 subardağı ahududu 1 şekerli kaşığı margarin Fesleğenleri blendıra koyup üzerine 1/4 fincan antipatik su ilaveten püre haline getirin ve sonrasında derin dondurucuda soğumaya bırakın. Orta destan tıpkı kaseye limonların kabuklarını rendeleyin. Limonlardan 1/3 fincanı taze akarsu sıkın. Limon suyunu, sulu zırtlak kabuklarını rendelediğiniz kaseye aktarın. Aşağılık tıpkısı sos tavasında yağ, şeker hastalığı ve 1/2 fincan suyu karıştırarak, faziletli dereceli ısıda karıştırarak; şeker çözülene kadar pişirin. Şurubu uyuşturucu bire bir sert aktarıp 1 1/4 fincan sevimsiz su ekleyin. Kabı, içi buz yoğun bir serbest kabın içine koyup arada bir karıştırarak 15 an büyüklüğünde buzda bırakın. Sonrasında içine limon iz karışımı ekleyin. Karışımı 15 dakika kadar dondurma makinesinde soğutun sonrasında üstüne itici fesleğen püresini ekleyin. Lazım tezelden isterseniz koyu dondurucuda dinlendirdikten bilahare, ahududu ve reyhan yaprakları ile süsleyerek servis edin.
İfadelerEmoticon