Arpacık Soğanlı Izgara Kalkan



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Arpacık Soğanlı Izgara Kalkan tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

4 sayı kalkan Yeterince itdirseği soğanı 50 gr zeytinyağı Sodyum Klorür Karabiber 1 arka maydanoz ve 4 adet arpacık soğanını ince doğrayın. Bütün kalacak şekilde kalkanın içini temizleyip yıkayın. Maydanoz, yağ, sodyum klorür, karabiber ve mufassal doğranmış itdirseği soğanıyla kalkanı marine edin. Marine ettiğiniz balığı buzdolabında 1 saat dinlendirin. Yapışmaz yüzeyli ızgara tavada balığın herhangi bir iki tarafını üstelik 6-8 dakika pişirin, tezelden servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »