Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Pamuk Prenses Tatlısı Tarifi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı un
- 200 gr margarin
- 1 paket vanilya
Üzeri için
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı soğuk süt
Üzeri ve altı için;

1 litre sütü, toz şekeri ve unu toparlanma kalmayana kadar karıştırın. Ocağa alıp kaynayana büyüklüğünde muhallebiyi karıştırın kaynayınca margarin ve vanilyalı ekleyin korkulu ateşte 5 dk. Daha margarin eriyen büyüklüğünde pişirin. Orta uzunluk girin tepsisine yahut borcama eli nimetli Hindistan cevizi dökerek Tabanı kaplayın. Muhallebiyi dökün ve soğumasını bekleyin. Muhallebi soğuyana büyüklüğünde krem şantiyi çırpın. Soğuyan muhallebiyi konusunda krem şantiyi sürün ve esasen üzerini bol Hindistan cevizi ile kaplayın. Buzdolabında 2 saat bekledikten sonradan servis edebilirsiniz. Keyif olsun ☺
Sizce bu tarif mütekait mi? Umum becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon