Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kış Tavuğu tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 kilo tavuk kanadı
- 4 adet orta boy patates
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Kırmızı toz biber
- Kekik
- Karabiber

Degaje teflon tencerede sıvı yağ ile ilk tavuklarımızı mühürlüyoruz. Önü ve arkasını hafif kızartıyoruz. Üstüne patatesleri elma tike yada sarhoş küp doğruyoruz. Fire bardak su arttırma edip korkulu ateşte pişiriyoruz. Patatesler özlük buharıyla pişiyor. Suyunu çekince tuz, karabiber, kekik, al türap biberi ekliyoruz. Yazın mangalda olan kanatlar kışın değişik benzeri lezzetle karşımıza çıkıyor. Sağlık olsun.
Sizce bu tarifin müşkülat derecesi nedir?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak arama sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon