Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Üç Renkli Paçanga Böreği tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

(10adet için)
- 3 adet taze yufka
- 3 adet orta boy havuç
- 400 gram ıspanak
- 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
Kızartmak için;
- 2 adet yumurta
- Galeta unu
- Sıvı yağ

Banko yufkalarınız canlı olsun. Market yufkası ile kaba olur ve içi pişmez :) Havuçları rendeliyelim ve çok bir iki yağ koyarak tavada kavuralım yaklaşık 5 dk rengi değişmesi tam. Ispanakları de normal boyutta kesiyoruz ve onları dahi çokça birkaç likit yağ ile kavuralım. Daha sonra aynı kenara alalım ve soğumasını bekleyelim. beraber kaşarı da rendelemeyi unutmayalım. Simdi tezgaha yufkayı serelim ve konusunda havuçları serpelim seçkin adına gelsin. Şimdi üzerine ikinci yufkayı serelim ve konusunda ıspanakları elimizle serpelim. Üçüncü yufkayı da serelim ve rendelediğimiz kaşar peyniri peynirini serpelim. Sigara böreği yapar kadar değer parçalara bölelim. Ve sigara böreği sarar üzere saralım. Ayrımsız kaba yumurtaları çırpalım. Farklı kaba birlikte galeta ununu dökelim. Ocağa tavayı koyalım yağımızı üstelik ekleyelim. Kızartma yaptığınız kadar yağ koyun. Yağımız ısındıktan sonradan yaptığımız börekleri geçmiş evvel yumurtaya bulayalım. Gelişigüzel yerine gelsin arkası sıra galeta ununa bulayalım ve ısınan yağımıza ekleyelim ve önlü pistonlu pişirelim. İçi pişmez diyerek paradoks yaşamayın zira yeregeçen ve ıspanağı kavurduğumuz amacıyla sorumluluk gayrimümkün. Kızaran paçangaları olabilir merhale hamam servis yapın. Esenlik Olsun.
Sizce bu tarifin zorluk derecesi nedir?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon