Hedik



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Hedik tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Anadolujet Magazin Nohut Fasulye Buğday Ceviz Badem Fıstık Fındık Cılız üzüm Arık incir Hedik için nohut ve fasulyeyi başlangıçta ıslatıp şişirin. Peşi Sıra tıpkı cilt süresince yumuşayana büyüklüğünde kaynatılan buğdayı süzün ve ortaya getirin. Son olarak buğday, nohut ve fasulyenin üzerine ceviz, badem, fındık, fıstık üzere kuruyemişlerle sıska meyveler ekleyerek servis edin. Kadar: Mufassal kış gecelerinde hem dosdoğru hem bile erke deposu ayrımsız eğelenceliğidir.
Sonraki Yazı
Next Post »