Yabanmersinli ve Frambuazlı Pasta



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Yabanmersinli ve Frambuazlı Pasta tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

1,5 paket yulaflı bisküvi 150 gr keçi yemişi 80 gr toz şeker hastalığı 1 tatlı kaşıgı nişasta 130 gr labne peyniri 120 ml krema 30 gr toz şeker hastalığı 40 gr som yogurt 1 yemek kaşıgı toz jelatin 170 gr ağaç çileği 30 gr toz şeker 50 gr halis muhlis yogurt 125 ml krema 50 gr margarin keçi yemişi ve şekeri sos tenceresinde pişirin. Nişasta ekleyip koyulaşıncaya büyüklüğünde karıştırın ve soğumaya bırakın. Bisküvileri mutfak robotunda türap haline getirin ve eritilmiş sanayağı ekleyerek karıştırın. Baton kek kalıbına esnek film serip bisküvi karışımını bastırarak kitap. 180 rütbe fırında 10 zaman pişirip derin dondurucuda bekletin. Karışık mersinli kat üzere, labne peyniri, şeker hastalığı ve yoğurdu mikserle çırpın. Ayrı benzeri kapta kremayı çırpın ve iki karışımı birbirine ekleyin. Bire Bir kaseye 3 yemek kaşığı akarsu alın ve jelatini üzerine serpiştirerek 10 zaman bekletin. Katılaşan jelatini cezvede eritin. Hazırladığınız yaban mersini sosunun yarısını ve jelatini ekleyip karıştırın. Karışımı bisküvi tabanının konusunda eser. Dip dondurucuda 1 saat bekletin. Frambuazları blender'da çekerek püre haline getirin. Jelatini aynı şekilde hazırlayın. Yoğurt, krema ve şekeri benzeri kapta mikserle çırpın. Ağaç Çileği püresi ve eritilmiş jelatini ilaveten karıştırın ve pastanın üzerine ürün. Yoğun dondurucuya alarak en beş altı 1.5 saat bekletin. Artan keçi yemişi sosunu üstüne dökerek servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »