Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Havuçlu Bezelye Çorbası tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 soğan
- 1 patates
- Bezelye ile havuç konservesi
- 1 yemek kaşığı salça
- 5 su bardağı su
- Tereyağı
- Sıvı yağ
- Tuz

Geçmiş patatesleri sarhoş sarhoş doğrayalım ve peşine tencerede soğanımızı tereyağı ve az buçuk sıvı hasım ile birlikte kavuralım. Sonraları salçayı ekleyip devam kavuralım. Kavurduktan sonradan suyunu ve tuzunu ekleyip küp mikâp doğradığımız patatesleri arttırma yazar yaklaşık 15 zaman büyüklüğünde kaynatalım. Sonradan bezelye ile havucumuzu ekleyip az buçuk daha pişirdikten sonraları servise hazır edelim. Keyif Olsun♡
İfadelerEmoticon