Güveçte Kuru Fasulye Süt İle Pişirme Yönlemiyle



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Güveçte Kuru Fasulye Süt İle Pişirme Yönlemiyle tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Güveçte Kuru Fasulye Süt İle Pişirme Yönlemiyle Tarifi'nin Malzemeleri

  • 3 su bardağı kuru fasulye
  • 2 su bardağı soğuk sut
  • 3 su bardağı soğuk su
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 adet orta boy soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı tatlı biber salçası
  • Sıcak su

Güveçte Kuru Fasulye Süt İle Pişirme Yönlemiyle Tarifi'nin Yapılışı

Sizlerle haddinden fazla pratik ve içimli benzeri tarif benimsemek istedim. Güvecin verdiği tadı sizlerde hissedeceksiniz şimdiden Keyif Olsun. *Ark fasulye haşlama yöntemiyle yok etmek istiyorum.Fasulyeniz dağılıyorsa ve dışındaki zarı çabuk soyuluyor .İse bu yöntem tam size göre. Kuru fasulyemizi tenceremize döktük, 2 akarsu bardağı benzin, 1 yemek kaşığı şeker ve 3 su bardağı soğuk su ile ıslayınız .Bir gece bekletelim ve devrisi sabahleyin o sütle ıslanmış fasulyelerimizi haşlayalım .Fakat çokça pişmiş vaziyette haşlamayacağız kontrollü benzeri şekilde hafif dişe dirimsel biçimde haşlayıp ocaktan alalım. Süzelim ve soğutalım. Güvecimizi ocağımıza koyalım .Yağlarımızı aktaralım .Kızdıralım.İnce doğranmış cılız soğanları de atalım ve kavuralım. Salçamızı ekleyip azda salçaları kavurduktan sonradan fasulyelerimizi atalım .Alt eğin bicimde karıştırıp, ısıdam suyunu verelim .Üzerine geçecek şekilde olacak. Güvecimizin ağzına benzeri kapak kapatıp altını belli belirsiz ağır sıklet şekilde kaynatmaya bırakalım.Pişmeye yakın tuzunu atıp servise hazır ayla getirelim. Afiyet Olsun. Güveçte Kuru Fasulye 
(süt İle Pisirme Yonlemiyle) Güveçte Kuru Fasulye 
(süt İle Pisirme Yonlemiyle) Güveçte Kuru Fasulye 
(süt İle Pisirme Yonlemiyle) Güveçte Kuru Fasulye 
(süt İle Pisirme Yonlemiyle) Güveçte Kuru Fasulye 
(süt İle Pisirme Yonlemiyle) Güveçte Kuru Fasulye 
(süt İle Pisirme Yonlemiyle)
Sonraki Yazı
Next Post »