Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Borş Tarifi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 kilo dana ve ya koyun eti doğranmış
- 1 adet lahana
- 3 adet patates
- 3 adet soğan
- 1 adet pancar
- 1 adet havuç
- 4 adet define yaprağı
Üzeri için sos.
- 2 yemek kaşığı salça
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- Kara biber
- Tuz
- Yarım çay kaşığı zerdeçal
- Ayrıca 1 adet daha soğan çiğ-çiğ lahanaya dökmek için.

Evvel etimizi haşlıyoruz etimiz haşlanırken ayrımsız yandan üstelik ayrıksı malzemelerimizi hazırlıyoruz malzemelerimizi unutmamak üzere yanımıza hepsini hazır şekilde yığıyoruz ve sonra lahanamızı detaylı şekilde doğrayıp tenceremizin içine döktükten bilahare üzerine rendeden geçirdiğimiz havucu, terbi şeklinde doğradığımız patatesi, 1 skor jale soğan ayrıntılı şeklide doğranmış, gömü yaprağı, haşladığımız cilt, ve etin suyunu benzin süzgecinden süzüp döküyoruz .Pişiriyoruz .Patatesler pişene mümasil sosunu hazırlayıp yemeğimizin üstüne döküyoruz .Yemeğimiz tam piştikten bilahare ocağımızın değerli kapatıp akıbet kendisine rendeden geçirdiğimiz çükündür, ve tıpkısı pay uzun doğranmış maydanozunu birlikte döküp servis ediyoruz.
İfadelerEmoticon