Yerelmalı Biberli Omlet

4 nüsha yumurta 1 adet yerelması 1 tatlı kaşığı sodyum klorür 2 yemek kaşığı margarin 1 şekerli kaşığı al pulbiber 3 adet yeşil biber 1 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı krem peynir 2 yemek kaşığı nakit yağ Yerelmasını temizleyin ve limonlu suda bekletin.ince dilimler halinde değişmez. Biberleri yazma doğrayın. Tıpkısı tavada 2 yemek kaşığı hazır para yağ ile biber ve yerelmasını kıpırdak kalacak şekilde soteleyin. Çırpma kabınıza yumurtalarınızı kırın.içine tuz,krem peynir ve un katarak köpürene büyüklüğünde çırpın. Sotelediğiniz vadi elmasını içine katın. Tıpkısı tavada 2 yemek kaşığı margarini kızdırın. Yumurtanızı üzerine dökerek pişirin. Pulbiberle servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »