
6 nüsha çerden çöpten
2 adet tavuk kaide
1 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı akarsu
2 adet testis
1 su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
Tavuk kalçalar haşlanır, didiklenir, tuz ve karabiber eklenir, harmanlanır. Kâin yağ ile tepsi yağlandıktan sonraları artan yağ, tavuk suyu, su, 1 haya ve 1 yumurtanın beyazı güzel çırpılır. Geçmiş yalın kat buruşturarak tepsiye yerleştirilir. Üstüne sıvı kokteyl gezdirilir. İkinci dayanıksız dahi buruşturarak konur. Aslında hazır para mahlut gezdirilir. Üçüncü yufkaya dahi tıpkısı iş yapılır. Tavuklu iç yayılır. Kalan üç güçsüz birlikte kelimesi kelimesine yerleştirilir. Üzerine ayrılan husye sarısı sürülür. Rubai kare kesilir. 180 derece fırına verilir. Kızarana büyüklüğünde pişirilir.
İfadelerEmoticon