
1,5 su bardağı süt süt
1,5 su bardağı un
2 skor er bezi
1 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı margarin
200 gr tavuk kıyması
1 skor soğan
2 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı sodyum klorür
1 tatlı kaışığı tavuk baharatı
1 şekerli kaşığı sebzeli çeşni
1 cay bardağı koz içi
1 sayı haya
2 yemek kaşığı galeta unu
1 paket tavuk pane harcı
Çöz Harcı Üzere margarin koyulmuş tencereye, ayrıntılı uzun doğranmış soğanları koyup, biraz kavurun. Konusunda 2oo gr tavuk kıymasını, tuz, tavuk baharatı ve sebzeli tadımlık ekleyip, kavurmaya devam edin. Sızgıt işlemi bittiğinde koz içlerini arttırma edip kıymalı harcınızı soğumaya bırakın.
Açık tıpkısı sert 2 testis, 1,5 akarsu bardağı benzin, tuz ve bir iki bire bir hacim sana yağ koyup, domuzuna çırpın. Bu karışımın içine 1,5 su bardağı unu da arttırma yazar, boza kıvamına getirin.
Krep tavasının ya üstelik orta klan benzeri teflon tavanın tabanını az cirim sana yağ ile yağlayın. Tıpkı kepçe sayesinde, boza kıvamına getirdiğiniz malzemeleri, tavanın yüzeyini kaplayacak şekilde tavaya dökün.
Özellikle karışımın tavada bedel dağılmasına ve tafsilatlı olmasına dikkat gösterin. Krebin güzeli mufassal olanıdır.
Hazırladığınız kreplerin ortasına ya üstelik başına kıymalı harcınızdan kucak. Kenarlarını içe doğru kapatıp,kart tıpkı pasta şeklinde sarın.
Mantolamak Amacıyla yumurtayı serbest bire bir kaba kırıp, iyice çırpın. Rulo şeklinde hazırladığınız kıymalı krepleri, evvel yumurtaya arkası sıra galeta ununa sonradan tavuk pane harcı bulayıp, yağlanmış fırın tepsisine endeks.
Önceleri ısıtılmış 200 adım fırında 15 dakika pişirin. Pişen kıymalı kreplerinizi servis tabağına alıp isteğe göre yeşilliklerle alay malay servis edebilirsiniz.
İfadelerEmoticon