
750 gram kuzu budu eti
2 adet soğan
2 sayı domates
2 nüsha ölçüsüz biber
4 nüsha kumpir
4 diş sarımsak
Eksik kaşık salça
Sodyum Klorür
Karabiber
Kalık bardak ayçiçek yağı
Hitit, nohuttan biraz kart şekilde doğrayın. Beş Altı nakit yağ ve memleha etleri karıştırıp, dörder sayı çöplere indeks. Arasına maktu biber geçirin. Dizdiğiniz çöpleri teflon tavada az buçuk pişirdikten bilahare bire bir tepsiye indeks. Eksantrik bire bir kapta soğanları yağda kavurun. Domatesleri soyup doğrayın. Biberleri ve sarımsakları de ezip soğana katın ve 5 dakika kaynatın. Salçayı dahi ilave edin. Beş Altı tuz atıp 5 zaman birlikte salçayla kaynatın. Yapılan sosu gübür şişlerin üzerine dökün. Yanına kavrulmuş patatesle servis yapın.
İfadelerEmoticon