
Elif Korkmazel
1 çorba kaşığı margarin
2.5 su bardağı un
6 adet er bezi
2.5 akarsu bardağı benzin
1 paket vanilya
Sodyum Klorür Bağlamak amacıyla
1 sayı limon
İçi üzere:
2 skor nar
2 skor muz
Un, yumurta, benzin, vanilya ve tuzu çırpın. Kepçeyle karışımdan alıp yağlanmış tavada pistonlu önlü kızartın. Nar tanelerini ve dilimlenmiş muzu kreplerin içine doldurun. Sulu Zırtlak kabuklarını mufassal şerit biçiminde değişmez. Kök suya atıp birkaç saniye pişirin. Süzüp kağıt havluya sarın. Krepleri kese biçiminde kapatıp sulu zırtlak kabuklarıyla bağlayın. Konusunda düzgün şekeri serperek servis yapın.
İfadelerEmoticon