Çikolatalı Kalpler

80 gr bitter çikolata 1 çay bardağı dövülmüş koz 1 paket kakao 1 öz kaşığı karbonat 1 çay bardağı krema 1 adet mandalina suyu 1 su bardağı toz şeker hastalığı 1 akarsu bardağı un 1 paket vanilyalı dondurma 5 adet er bezi 1 yemek kaşığı margarin Husye ve şekeri fena hâlde çırpın. Cılız kül malzemeleri, sair tıpkısı sert eleyin. Testis ve şekere ilave edin. Mandalina suyunu ilave edin. Duygu şeklinde minik yağlanmış kaplara döküp fırına verebilir Evet dahi sırça kapta pişirip daha sonradan duygu şeklinde kalıplarla kesebilirsiniz. 185 aşama fırında 25 30 zaman pişirin. 15- 16 pasaj minik kekiniz olacak. Servis yaparken, parafin tıpkı tabağa kekinizi koyun. Tabağın içine, gayrı tıpkı kapta erittiğiniz, bitter çikolata ve krema karışımından ayrımsız kaşık dökün. Kürdanla ortasından, alta akıllıcasına, bir çizgi çekerek onu da duygu haline getirin. Tabağın tıpkı köşesine dondurmayı merkez halinde yerleştirin. Dilerseniz, keklerin üstünü amade jöle ile kaplayabilirsiniz.
Sonraki Yazı
Next Post »