
300 gr ahududu, diken dutu, çilek ve eş türde meyveler
1 akarsu bardağı un
2 er bezi
4 öz kaşığı) kızartı yekeri
Bir paket vanilya
Sadeyağ evet bile margarin
1 akarsu bardağı benzen
sodyum klorür
Vanilya, un, yumurtalar, benzin ve tıpkı hisse tuzu karıştırın. Sert olmayan tıpkı kokteyl elde edinceye kadar karıştırmaya bitmeme edin.
Yapışmaz bir tavayı yağlayın. Hazırladığınız karışımdan benzeri kepçe tavaya dökün. Ilk tıpkısı tarafını, sonra sair tarafını kızartın. Ilkini servis tabağına alıp ikinci krepi ayrımsız şekilde hazırlayın. Tekmil karışımı bu şekilde bitirmelisiniz.
Bu sırada meyveleri yıkayıp, kurulayın, ve düzgün şekerinin yarısına bulayın. Kreplerin içini meyvelerle doldurup ikiye katlayın.
Ustünü küsurat kızıllık şekeriyle süsledikten bilahare servis yapın.
İfadelerEmoticon