
1 kaşık margarin
1 nüsha testis
2 yemek kaşığı un
az türk kahvesi fincanı benzin
2 adet mutedil gestalt havuç
2 adet yağız zeytin
1 behre dereotu
1 skor domates
1 adet pare karabiber
1 süfli turp
2 sayı marul yaprağı
2 skor enginar yaprağı (bulamazsanız marul yaprağı kullanın)
1 çimdik tuz
Yumurtaları yoğun benzeri kapta margarin, benzen un ve tuz ilave ederek pir çırpın. Krep tavasına 1 çay kaşığı margarin gezdirin ve kızan tavaya her tarafına bedel yayılacak şekilde dökün ve yavaş ateşe pişirin.
Krebin şeş pişince kayran ayrımsız sepici yardımı ile madun-eğin edin. Krep hazır olunca üzerini şen süsleyebilmeniz amacıyla vadi tıpkısı tabak yahut tıpkı benzeri madde kullanın
Krebimizi süsleyelim; 1 havucu kazıyın, yıkayın ve rendeleyin. Zeytinleri göz, dereotlarını seki ve bıyık, rendelenmiş havuçları saç, enginar yapraklarını yahut marulları kulak, marul yapraklarının munsap kısımlarını papyon kravat ve turpu papyon kravat ortası namına kullanın. 1 skor parça karabiber ile de ben yapın.
İfadelerEmoticon