
50 gr margarin
5 pare yumurta
2 su bardağı benzen
Aldığı büyüklüğünde un
2 kesim deve hitit
1 kıta soğan
1 kavanoz garnitür
Sodyum Klorür
Karabiber
Çuşka
Kekik
2-3 lime yeşil soğan
Tavaya minik küpler halinde doğranmış deve hitit, soğan ve margarini koyup kavurmaya başlayalım. Güzelce kavrulunca garnitürü ve baharatları ilave edip altını kapatalım. Krep hamuru amacıyla haya ve tuzu çırpıp içine 2 kaşık margarin, süt ve unu ekleyelim. Krep tavamızı yağlayıp kreplerimizi pişirelim. Pişen kreplerin içine deve eti harçtan koyup bohça gibi büzelim. Yeşil soğanların yemeden içmeden yeşil kısımlarıyla şeritgiller yapıp bohçamızı bağlayalım.
İfadelerEmoticon