Damat Bohçası Krebi

50 gr margarin 5 pare yumurta 2 su bardağı benzen Aldığı büyüklüğünde un 2 kesim deve hitit 1 kıta soğan 1 kavanoz garnitür Sodyum Klorür Karabiber Çuşka Kekik 2-3 lime yeşil soğan Tavaya minik küpler halinde doğranmış deve hitit, soğan ve margarini koyup kavurmaya başlayalım. Güzelce kavrulunca garnitürü ve baharatları ilave edip altını kapatalım. Krep hamuru amacıyla haya ve tuzu çırpıp içine 2 kaşık margarin, süt ve unu ekleyelim. Krep tavamızı yağlayıp kreplerimizi pişirelim. Pişen kreplerin içine deve eti harçtan koyup bohça gibi büzelim. Yeşil soğanların yemeden içmeden yeşil kısımlarıyla şeritgiller yapıp bohçamızı bağlayalım.
Sonraki Yazı
Next Post »