
50 gr margarin
2 sayı husye
2 akarsu bardağı un
1 su bardağı akarsu
1 akarsu bardağı benzen
1 çay kaşığı sodyum klorür
6 skor kuşkonmaz
100 gr pastırma
Un süt yurmurta ve suyu çırpıcı sayesinde fena hâlde çırpalım krep tavasında margarini kızdırlaım hazırladığımız krep karışımını 1 leşker kepçe olacak şekilde iki yüzüyle pişirelim. Henüz sonra pişen krepleri etraflı şeritgiller halinde keselim peşi sıra tıpkısı işlemi pastırlamar amacıyla uygulayalım. Önce kestiğimiz pastırmayı kuşkonmaza dönemeçli şekilde saralım bilahare gereksiz artan yerleri detaylı şeritler halinde kestiğimiz krepleri saralım. Son kendisine 180 merhale ısıtılmış fırına atıp kızartalım kuşkonmazlı pastırmalı krebimiz hazırdır.
İfadelerEmoticon