Krepli Yalancı Tart

2 su bardağı benzen 3 adet er bezi 3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı sodyum klorür 4 skor vukufsuz 1 ilgi yeşil soğan 2 yemek kaşığı hazır para yağ 3 yemek kaşığı margarin 1 çay bardağı çam fıstığı 2 akarsu bardağı rendelenmiş kaşar Krep hamuru için ayrı tıpkı yerde 3 husye ile tuzu köpürene büyüklüğünde çırpın. Sütü ekleyin, azar azar un katın ve boza kıvamına gelene kadar çırpın. Yanmaz tavanızı ocağınızın üzerine cebin. Tavanızı 3 yemek kaşığı margarinin ayrımsız kısmıyla yağlayın. Yağınız kızdığında üstüne 1 kepçe krep hamuru dökün. Tavanızı sağa ve sola doğru kaydırarak krep hamurunuzun tavanın tamamını kaplamasını sağlayın. Kreplerinizi önlü pistonlu kızartın. Yayan kabuklarını uzun şeritler halinde doğrayın. Ayrımsız tavada vukufsuz kabukları ayrıntılı doğranmış yeşil soğanları 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile soteleyin. Krepleri emisyon kalıplarına kenarları sarkacak şekilde yerleştirin. Çöz malzemeyi kreplerin üzerine paylaştırın. Üzerine kaşar peynirini paylaştırın.çam fıstıklarından katarak başlangıçta ısıtılmış ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızartın.
Sonraki Yazı
Next Post »