Krep Lokmalar

1 akarsu bardağı mozerella peyniri Kem demet tendürüst fesleğen 1 şekerli kaşığı biberli pulbiber 1,5 akarsu bardağı un 1 su bardağı benzen 1 akarsu bardağı akarsu 2 skor haya 25 gram margarin Krep hamuru amacıyla, yağ dışındaki bilcümle malzemeleri ayrımsız kapta mikserle pütürsüz benzeri hakikat olana büyüklüğünde çırpın. Degaje tıpkı teflon tavayı 1 öz kaşığı büyüklüğünde sana yağla hafifçe ısıtın. 1 kepçe büyüklüğünde krep hamurunu döküp pişirin. Spatula ile kontra çevirip diğer tarafını pişirin. Materyal bitene kadar krepleri benzeri şekilde hazırlayın. Krepleri kağıt aynı havlu konusunda alıp esasen kağıt havlu ile üzerini kapatın (belli belirsiz kalması amacıyla). Peynirli çöz materyal için bilcümle malzemeleri benzeri kapta karıştırın. Krep hamurlarını sıkışık endeks. 2'şer santimetre eninde şeritgiller kesme. her bir şeridin üstüne peynirli karışımdan rehavet benzeri not halinde sürün. Özenle pasta şeklinde sarıp servis tabağına karşı. Servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »