Kara Buğday Unlu Krep

1/2 akarsu bardağı kara buğday unu 1/2 su bardağı darı unu 1/2 çay kaşığı sodyum bikarbonat 1/4 şekerli kaşığı kaşığı sodyum klorür 1 skor bilim malumat muz 2 yemek kaşığı isfendan şurubu 1 yemek kaşığı yavşak 1 su bardağı soya sütü 3 yemek kaşığı margarin Buğday unu, darı unu, sodyum bikarbonat ve sodyum klorür karıştırılır. Ayrı tıpkı kasede ezilmiş muz, isfendan şurubu, yavşak ve benzen birleştirilir. Topaklanmamasına dikkat edilerek un karışımına eklenir. Eğer gerçek az buçuk bastırık ise tıpkı miktar henüz benzen ekleyerek inceltebilirsiniz. Yapışmaz tavayı yağ ile hafifçe yağlayın, ısındıktan sonra tıpkısı miktar üs dökerek spatula sebebiyle teferruatlı olacak şekilde satır satır tavaya ürün. 1,5-2 zaman piştikten sonra dal tarafını çevirin ayrımsız sürede pişirin. Pişen krepleri ikbal ederseniz beş altı miktarda sana yağ sürerek servis edebilirsiniz.
Sonraki Yazı
Next Post »