Antepfıstıklı Krep Börek

50 gram doğranmış kereviz sapı 50 gram kereviz yaprağı 100 gram soyulmuş antepfıstığı 1 çorba kaşığı Rendeli parmesan peyniri 100 gr margarin 1 sehim tuz, karabiber 1 adet yumurta 1 su bardağı un 1 akarsu bardağı süt Antepfıstığı, 120 gram yağ, 1 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri, kalık portakal suyu, bire bir sehim sodyum klorür, karabiber, kereviz yaprakları ve kereviz sapını blender’bile çekin. Krep üzere: Husye, un, benzin ve tuzu karıştırıp dinlendiriyoruz. Daha bilahare tavada hasım eritip krep hamurunu pişiriyoruz. Tavaya önceki krepi sonraları sosu üst kata üstelik krepi koyup tava böreği şeklinde pişiriyoruz.
Sonraki Yazı
Next Post »