İç Pilav

2 Su bardağı düğü 1 Nüsha zayıf soğan 1 Çorba kaşığı dolmalık fıstık Eksik çorba kaşığı kuş üzümü 100 gr. tavuk ciğeri 1,5 Çay bardağı ayçiçek yağı 3,5 Su bardağı cilt suyu Tuz Hasım yarısı ile pirinci kavurun. Başka yarısı ile ayrıksı tencerede geçmiş çam fıstığını kavurun, ardundan sırasıyla kuru soğan, ıslatılmış suyu süzülmüş kuş üzümünü, tavuk ciğerini kavurun, özge tencerede kavrulan pirincin konusunda ekleyin. Konusunda etsuyu katın normal pilav kabil pişirin. Konusunda çaput örterek dinlendirin. Perese: Keriz ya dahi tavuk dolması yapımında kullanıldığı kabilinden, yufkaya sarılarak pişirip servise sunabilirsiniz. ML® Bağırsak Pilav (görsel)
Sonraki Yazı
Next Post »