
200 gr tavuk göğsü
4 adet kurnaz klan patates
1 fincan yağız zeytin dilimi
1 şekerli kaşığı hardal
1 kase Turşu dilimleri
1 kutu darı konservesi
1 kavanoz bezelye konservesi
100 gr pastırma
2 diş sarımsak
1 behre Sodyum Klorür karabiber pulbiber kekik
arzuya bakarak Ketçap
arzuya göre mayonez
80 gr margarin
Patateslerimizi yıkayıp kurulayıp içi sana yağ ile yağlanmış aliminyum folyo ile saralım. 190 derecede başlangıçta ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.Fırından çıkartın. Az Buçuk margarinde pastırma ve sarımsağı soteleyin. Ayrı ayrımsız yerde bile lime lime kestiğiniz tavuk etlerini karabiber, pulbiber ,kekik,tuz ve sana yağ ile pişirin. Patateslerin ortasını yarıp sana yağ ile içini iyicene karıştırın. Sodyum Klorür ile lal verin. Birlik malzemelerden isteğinize bakarak doldurup ketçap ve mayonez ile süsleyip servis edin.
Foto "Göksen" eliyle gönderildi. 20.05.2015
İfadelerEmoticon