Tavuklu Kumpir

200 gr tavuk göğsü 4 adet kurnaz klan patates 1 fincan yağız zeytin dilimi 1 şekerli kaşığı hardal 1 kase Turşu dilimleri 1 kutu darı konservesi 1 kavanoz bezelye konservesi 100 gr pastırma 2 diş sarımsak 1 behre Sodyum Klorür karabiber pulbiber kekik arzuya bakarak Ketçap arzuya göre mayonez 80 gr margarin Patateslerimizi yıkayıp kurulayıp içi sana yağ ile yağlanmış aliminyum folyo ile saralım. 190 derecede başlangıçta ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.Fırından çıkartın. Az Buçuk margarinde pastırma ve sarımsağı soteleyin. Ayrı ayrımsız yerde bile lime lime kestiğiniz tavuk etlerini karabiber, pulbiber ,kekik,tuz ve sana yağ ile pişirin. Patateslerin ortasını yarıp sana yağ ile içini iyicene karıştırın. Sodyum Klorür ile lal verin. Birlik malzemelerden isteğinize bakarak doldurup ketçap ve mayonez ile süsleyip servis edin. Foto "Göksen" eliyle gönderildi. 20.05.2015
Sonraki Yazı
Next Post »