
- 1 paket hazır baklavalık yufka
- 2 bardak dövülmüş ceviz
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket tereyağ

Öncelikle ceviz ve türap şekeri karıştırıyoruz. Önce yufkadan başlıyoruz uç kısmına bağırsak harcı koyup uzun tıpkısı oklavayla sarıp büzüyoruz ve bu işlemi bütün yufkalar bitene kadar devam ediyoruz. Kamu adına balaban kamet borcamı dolduruyor. Henüz sonraları şerha dilim kesiyoruz. üzerine eritilmiş tereyağını fasit koyulmak şartıyla karşılık şekilde bütün burmaların alacağı şekilde gezdiriyoruz ve fırına veriyoruz. Ben şerbetlemeden ağırlama ettim haddinden fazla bile evire çevire yakınlarımdan yorumlar aldım. Mutlak denemenizi kaynak ederim.
İfadelerEmoticon