BAHÇIVAN ÇORBASI Tarifi Nasıl YapılırYemek Tarifleri


Merhaba Tryemek Tarifcileri


Bugün sizlere bahçivan çorbası tarifi vereceğiz.


Şimdiden Afiyet Olsun


BAHÇİVAN ÇORBASI


Malzemesi: 500 gr. koyun eti, 4 yaprak lahana, yarım çay bardağı | sıvı yağ, 1 çay bardağı bulgur, t adet soğan, 1 adet havuç, 1 adet kereviz, 1 adet pırasa, 1 bardak erişte veya 1 bardak kadar çubuk makarna, 2 çorba kaşığı salça, tuz, karabiber. Terbiyesi için: 2 yumurta sarısı, 1 limon.


Yapılışı: Bir tencereye yağ, kuşbaşı doğranmış et, halka halka soğanlar ilave edilerek ateşe konur kavrulduktan sonra salça ilave edilerek karıştırılır.


Et pişmekte iken yıkanan ve ince doğranmış sebzeler ile bulgur VaynamaVta otan robaya katılır, tuz ilave edilir. Et ve sebzeler pişince erişte ve karabiber katılır.Erişteler piştikten sonra daha önceki çorbalarda olduğu gibi terbiye yapılır.




BAHÇIVAN ÇORBASI Tarifi Nasıl Yapılır
Sonraki Yazı
Next Post »