 
 Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kaygana Tarifi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun 

- 3 yumurta
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
- Yeşil taze soğan
- Taze nane
- Maydanoz (isteğe bağlı dereotu da konulabilir. )

Husye kırılır ve çırpılır. Konusunda süt ve likit yağ eklenip az buçuk henüz çırpılır. Yeşillikler doğranıp karışıma eklenir. Tuz, pulbiber, karabiber bile konulduktan sonradan karıştırılır. Kıvamına göre akarsu bile eklenebilir. Tavaya beş altı miktarda yap eklenip kepçe sayesinde tavaya dökülen karışım güzel yayılarak seçkin iki tarafı kızartılır. Kokteyl bitene büyüklüğünde aynı el işi bitmeme edilir. Afiyet olsun
 
	
		
			Sizce bu tanım zor mi? Ahali becerisi gerektiriyor mu?
			
				
			Kaydet
			Bu soruyu atla
			
				Soruları yanıtlayarak taharri sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
			
		
	
 
İfadelerEmoticon