Reyhan ve Fesleğen Aromalı Kızılcık Tarhanası



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Reyhan ve Fesleğen Aromalı Kızılcık Tarhanası tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

1 kase kızılcık tarhanası Eksik ilişki reyhan Nakıs demet reyhan 1 sayı ark soğan 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı tereyağı Sodyum Klorür Karabiber Aldığı büyüklüğünde akarsu Kızılcık tarhanasına sodyum klorür ve bire bir cirim su koyup ocağa karşı ve kaynayana kadar karıştırın. Üzerinde biriken köpükleri temizleyin. Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağında kavurun. Fesleğen ve fesleğenide yıkayıp doğradıktan bilahare soğanlara ilave edin. Sarımsakları ekleyip kavurun. Kavrulmuş soğanlı karışımı kaynayan çorbaya döküp bire bir taşım kaynattıktan bilahare altını kapatın. İstenirse sarımsak çorbanın içinede atılabilir.
Sonraki Yazı
Next Post »