Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Un Helvası tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1. 5 su bardağı sıvı yağ
- 3 nescafe fincanı un
- 4 su bardağı su
- 2. 5 su bardağı şeker
- Ceviz veya fındık içi

Açık tıpkısı tavada nakit yağ ve unu rengi koyulaşana büyüklüğünde kavuruyoruz. Ayrı bir tencerede su ve şekeri kaynattıktan bilahare kavurduğumuz unun üstüne döküp ceviz içini da ekledikten sonraları 5-10 dk daha karıştırıyoruz. Ocaktan aldıktan sonradan istediğimiz kabilinden dalan verebiliriz. Sağlık olsun.
Sizce bu tanım zahmetli mi? Umum becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon