Semizotlu Milföy Kanepe



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Semizotlu Milföy Kanepe tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

7 adet milföy hamuru 200 gr semizotu 1,5 yemek kaşığı margarin 50 gr kaşar 4 adet kornişon haşat 1 adet kuru soğan 1 adet husye sarısı Semizotlarını yıkayıp doğrayın. 1,5 yemek kaşığı margarinde rendelenmiş sıska soğanı kavurun. Peşi Sıra doğranmış besili otlarını ekleyip 4-5 an kavurup ocağın altını kapatın. Milföy hamurları 4 e bölün. Hepsine yumurta sarısı sürün. Üstüne pişen semizotundan ve dilimlenmiş kaşar peyniri koyun. 180 evre ısınmış fırında pişirin. Pişen ve soğuyan semizotlu milföylerin konusunda dilimlenmiş kornişon turşusu koyup kürdan batırın. Hazırlanmış kanepeleri servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »