Lutenisalı ve Labneli Kanepe (Bulgaristan)



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Lutenisalı ve Labneli Kanepe (Bulgaristan) tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

15 dilim kepekli tost ekmeği 1 kase lutenisa 1 paket labne peyniri 15 tike kaşar 15 skor al yara yeşil zeytin 1 pay dereotu 1 yemek kaşığı sadeyağ Tost ekmeklerinin ılımlı kısmını kalıplarla keserek çıkarın. Üstlerine sana savmak üstü sürüp fırında 5 dk. kızartın. kızaran ekmeklerin yarısına lutenisalı sos diyer yarısınada dereotu ile karıştırdığımız labne peynirini sürün. Öz bardağı veya polat kalıplar ile dilimli kaşar peyniri peynirlerinden yuvarlaklar çıkarın. Sos sürdüğümüz ekmeklerin konusunda dilimli kaşar peynirlerini yerleştirip en üstüne de yeşil zeytinleri kürdan sayesinde tutturun.
Sonraki Yazı
Next Post »