
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Püreli Harem Kebabı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
1 yemek kaşığı margarin 4 adet patates Fire su bardağı benzin 250 gram dana kuşbaşı et 1,5 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Kekik Sodyum Klorür Karabiber 2 yemek kaşığı margarin 1/4 kaşık ayçiçek yağı Düdüklü tencerede etinizin bilcümle malzemelerini koyarak tıpkı müddet kavurun henüz sonraları üzerini geçecek büyüklüğünde akarsu koyup ağzını kapatın kısaca muallel saat sonradan arama edin etiniz suyunu çektiğinde kıvamlı bir görünüm aldığında altını kapatın. Daha sonraları haşladığınız patatesleri benzeri kapta margarin sodyum klorür ve sütle ezin, bu aşamada aş damı robotuda kullanabilirsiniz,en son pürenizi servis tabağına alarak üstüne eti sosuyla gelişigüzel ilave edin.
İfadelerEmoticon