
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kraliçe Volovanı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
VOL AU VENT A LA REINE Kâffesi car kadar doğranmış. 125 gr. haşlanmiş yalan (3/4 akarsu bardağı dolusu) 125 gr. haşlanmış tavuk göğsü (3/4 akarsu bardağı dolusu) 350 gr. vücut suyu yahut tavuk suyu (ayrımsız buçuk akarsu bardağı) 35 gr. un (ayrımsız kıraathane fincanı ve tıpkı lezzetli kaşığı) Birkaç tuz Beş Altı karabiber 1 çorba kasığı sadeyağ Orta ateşte tıpkısı tencereye yağı koyup kızdırıp yalan ve tavuk etini, sodyum klorür ve biberi ilâve edip tıpkı öğün karıştırınız. Tencerenin kapağını kapatıp yavaş yavaş kaynatınız. Unu yoz ayrımsız tencereye koyup konusunda tavuk yahut ten suyundan bir iki tıpkı tutar ilâve ederek karıştırıp bulamaç yapınız. Mütezayit vücut suyunu pınar kendisine üstüne ilâve edip karıştırarak ağır sıklet ateşle ilkokul an kaynatıp yukardaki hoşur mantarlı harcın içine İlâve edip karıştırınız. Aşağıdaki volovanların içersine doldurup servis ediniz. Volovanın hazırlanışı: Mücehhez föyöte hamurunun ast ve konusunda hafif un serperek merdane İle iki milim kalınlığında düzgünce açınız Dokuz on santim kutrunda tırtıllı değirmi kaynak kalıbı ile on İki nüsha hamur kesiniz Altı adedini aklık aynı tepsiye koyup üzerlerine, kenarlarına damlatmadan çılpılmış testis sürünüz Gayrı şeş hamurun ortalarını beş santim kutrunda aynı hakikat kalıbı ile keserek dam açınız Ortası kodes hamurları düzgünce sair hamurların üzerlerine kapatıp serin yerde yirmi otuz dakika dinlendirip üzerine, etrafına damlatmadan çırpılmış haya sürünüz geçmiş ortadan hızlı ateşli fırında bilahare itidalli coşkun fırında yirmi - yirmi ilkokul dakika pişirip fırından çıkarınız Dam kısımların içindeki hamurları bıçağın burnu İle çıkarınız. Servis ederken volovanın konusunda kapatmak için sıyanet ediniz.
İfadelerEmoticon