Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Mantarlı Bulgur Pilavı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 400 gram kültür mantarı
- 1 dolu yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı bulgur
- 2 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber

Mantarları sıradan sıradan doğruyoruz.
Tereyağında kendi suyunu salıp çekene arbede kavuruyoruz.
Üstüne bulguru ve damak tadınıza bakarak tuzu/karabiberi ekleyip suyunu çekiyoruz.
Kaynamaya başlayınca altını kısıp 20 dk büyüklüğünde pişiriyoruz.
Demlenmeye bırakıp dinlendikten sonradan servise sunuyoruz.
Sizce bu tarifin güçlük derecesi nedir?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
İfadelerEmoticon