Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Labneli Kabak Yoğurtlaması tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 3 adet kabak
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 50 gr labne
- 3 diş sarımsak
- Tuz, pul biber
- Sıvı yağ

Sarımsakları ezip yoğun benzeri kasede yoğurdu, mayonezi, labneyi ve pul biberi güzel karıştırıyoruz. Servis tabağına yayıyoruz. Kabakları julyen doğrayıp sıkıntılı yağda kızartıyoruz. Kızaran kabakları yoğurdun üzerine dizip, tuzluyoruz.
Nokta:Tuzu sonraları atmamın sebebi, yoğurdun sulanmaması için.
Sağlık olsun
Sizce bu tarifin engel derecesi nedir?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak taharri sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
İfadelerEmoticon