Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Keçi Bacağı Tarifi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Hamuru için;
- 2 yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- Aldığı kadar un
- 1 çay kaşığı karbonat
- Tuz
Kızartmak için;
Servis önerisi;

Öncelikle çokça ömre bedel ve yağ çekmeyen tıpkı gerçeklik tarifi lüzum kahvaltılarda lazım ilkokul çayında isterseniz bile allık şekerine bandırarak lezzetli yahut tuzlu adına tüketebilirsiniz .Şimdi tarifimize geçelim.
Evvel yerine yoğurma kabımıza yumurta ve yoğurdumuzu alıp karıştırıyoruz.Üzerine karbonat tuz ve azar azar unumuzu ekleyerek ele yapışmayan bire bir gerçeklik elde edene kadar yoğuruyoruz .Vaktiniz varsa hamuru 4 bezeye ayırıp benzeri 10-15 an kadar dinlendirebilirsiniz.
Daha sonra yağımızı ocağa alıp kızdırıyoruz ve cins bezelerini belli belirsiz unlayarak sırayla merdane yardımı ile açıp resimdeki şekilde kesiyoruz .Alt tarafına bıçak yardımı ile kesikler atıp kızartıyoruz .Afiyet olsun
İfadelerEmoticon