Karnabahar Kızartması



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Karnabahar Kızartması tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Karnabahar Kızartması Tarifi'nin Malzemeleri

  • Karnabahar
  • 2 yumurta
  • 1 dolu su bardağı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Karnabahar Kızartması Tarifi'nin Yapılışı

Karnabaharlar güzelce yıkanır ve tuzlu suya koyulur. Akarsu kaynadıktan sonradan bati ateşte 10 dk büyüklüğünde haşlanır ve süzülür. Dağılmaması için çok çok haşlanmaması gerekir. Un, süt ve tuzu karıştırıp karnabaharları bu karışıma buluyoruz. Ucuz yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun :) Sizce bu tanım zahmetli mi? El becerisi gerektiriyor mu?
  • Olur
  • Faydalı
Kaydet Bu soruyu atla Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Karnabahar KızartmasıKarnabahar Kızartması
Sonraki Yazı
Next Post »