Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Karnabahar Kızartması tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Karnabahar
- 2 yumurta
- 1 dolu su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı tuz

Karnabaharlar güzelce yıkanır ve tuzlu suya koyulur. Akarsu kaynadıktan sonradan bati ateşte 10 dk büyüklüğünde haşlanır ve süzülür. Dağılmaması için çok çok haşlanmaması gerekir. Un, süt ve tuzu karıştırıp karnabaharları bu karışıma buluyoruz. Ucuz yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun :)
Sizce bu tanım zahmetli mi? El becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon