Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kağıt Kebabı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 500 gram kuşbaşı bonfile (yumuşak oluyor)
- 1 adet büyük havuç
- 2 adet orta boy patates
- 1 adet büyük domates ( ben hazırladığım domates konserve kullandım )
- 2 adet yeşil biber
- 1 su bardağı bezelye(ben konserve bezelye kullandım)
- 2 yemek kaşığı salça
- Yarım çay bardağı zeytin yağ
- 2 adet iri soğan yada arpacık soğan ben 10 tane arpacık soğan kullandım
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Tuz
- 3 diş sarımsak
- 1 su bardağı kaşar

Zeytin yağını tencerede kızdırın, soğanları kart şekilde doğrayın ve kuşbaşı doğranmış etleri tencereye alın etler suyunu salınca salçayı ve 1 akarsu bardağı hamam suyu arttırma edin ve karıştırın elan sonradan tencerenin kapağını kapatarak pişirmeye bitmeme edin. Etler yumuşayana kadar kısaca 10 dk kadar pişirin. (değişik da yapabilirsiniz eti kavurup ayrı yerde soğanları kavurabilirsiniz ) patatesleri ve domatesleri, sarımsakları biberleri pespaye doğrayın, havuçları birlikte minik küpler halinde doğrayın. Pişmiş etlere kumpir, domates ve yeregeçen ekleyin karıştırın. Patates yumuşamaya başladığında yıkayıp suyunu süzdüğünüz bezelyeyi, karabiber, kekik ve tuzu ekleyip 2 dk henüz kaynatın. Yemeği ocaktan karşı. Yağlı kağıtlara yerleştirin Üstüne rendeli kaşarı ekleyin kenarları katlayın ve tepsiye yerleştirin. 190 derecede ısıttığınız fırında 25 dk kadar pişirin.
Sizce bu tarifin ağırlık derecesi nedir?
-
Gösterişsiz
-
Ölçülü
-
Tahakküm
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak taharri sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.


İfadelerEmoticon