Ciğerli Kedibatmaz



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Ciğerli Kedibatmaz tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

300 g Tavuk Bağır(Sarhoş Doğranmış) 600 ml Su 140 g Akdarı unu 70 g Un 30 g Sadeyağ Yeteri Kadar Sodyum Klorür Yeteri Büyüklüğünde Karabiber Yeteri Kadar Zeytinyağı Tavuk ciğerleri benzeri tavada zeytinyağı ile birlikte kavurun. Darı unu,unu ve suyu tıpkı tencereye kucak.orta ateşte sonsuz karıştırarak derin kıvamda pişirin.(kıvama göre akarsu ekleyebilirsiniz) Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. İki sayı kaşığı ıslatarak hamura gestalt verip servis tabağına endeks. Üstüne kavurduğunuz tavuk ciğerleri koyun. en üst namına bire bir tavada tereyağını eritip kızdırın ve üstüne dökerek servis edin.
Sonraki Yazı
Next Post »