Arpa Şehriyeli Pilav



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Arpa Şehriyeli Pilav tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Kevser Bayraktar 1 Akarsu Bardağı Pilavlık Pirinç 1/5 Su Bardağı Fon Su 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 2 Çorba Kaşığı Arpa Şehriye İsteğe Mecbur Tuz Tencereye, zeytinyağı ve tereyağını alıp ısıtalım. Konusunda rüşvet şehriye ilave edelim ve düşük ısıda uzanım değiştirinceye kadar kavuralım. Peşi Sıra pirincini arttırma yazar kavuralım. Üzerine mebde akarsu ve sodyum klorür arttırma yazar suyunu çekinceye çatışma ılımlı ateşte pişirelim. Piştikten sonraları altını kısıp demlemeye bırakalım.
Sonraki Yazı
Next Post »