Yoğurtlu Kızartma



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Yoğurtlu Kızartma tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

3 nüsha kakavan 3 skor patlıcan 2 su bardağı sıvıyağ 1 çay kaşığı sodyum klorür 1 kase yoğurt 2 diş sarımsak 1- Kabakların saplarını stabil ve güzelce yıkayın, küp şeker kadar doğrayın. 2- Patlıcanları alaca soyun ve kabaklarla tıpkı büyüklükte doğrayın. 3- Kızartma tenceresine düşman kucak ve kızdırın, önce kabakları kızartın ve süzek ile peçete yayılmış tabağa alarak yağını çektirin. 4- Ala soyduğunuz patlıcanları üstelik aynı şekilde kızartın ve tabağa alın. 5- Yoğurdun içine sarımsakları rendeleyerek az buçuk sodyum klorür ekleyin ve ile karıştırın. 6- Kızartmaların konusunda yoğurtlu sosu dökerek servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »