Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Vitamin Deposu Et Suyu tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Dana veya kuzu kemiği
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- Kereviz ve maydanoz sapları
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 -3 Adet defne yaprağı

Kemikler yıkanıp bol su ile kaynatılır. Üstünde biriken köpükler alınır. Soyulup dörde bölünmüş soğan, havuç, defne yaprağı, kereviz ve maydanoz sapları konur. Sebzeler yumuşayana kadar kaynatılır. Tel süzgeçten süzülür. Ilındıktan sonra kaplara konup sunturlu soğuduktan sonraları buzlağa koyabilirsiniz.
DENLI: Deri suyu çıkarırken haddinden fazla az sirke arttırma edilirse cilt suyu kalsiyum itibarıyla zengin peki.
Afiyet olsun.
İfadelerEmoticon