Sarımsak ve Enginarlı Ekmek



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Sarımsak ve Enginarlı Ekmek tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

6 adet enginar kalbi 6 diş sarımsak 1/2 su bardağı maydanoz 1/4 su bardağı dereotu 8 yaprak fesleğen 1 adet taze soğan 60 gr. beyaz peynir 110 gr. margarin 1 adet ekmek 1 tutam tuz karabiber Fırınınızı 175 dereceye getirin. Mutfak robotunda maydanozu, fesleğeni, dereotunu ve taze soğanı çekin. Enginar kalplerinin suyunu sıkıp kurutun ve mutfak robotuna alıp taze otlar ve sarımsaklarla birlikte bir kere daha çekin. Karışımı genişçe bir kaba alın. Eliniz ile ufaladığınız beyaz peyniri ve yumuşak margarini ilave edip karıştırın. Ekmeği dilim şeklinde ayırmadan kesin. Kestiğiniz dilimlerin arasına malzemeyi sürüp alüminyum folyo ile sarın ve fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak servis edin.
Sonraki Yazı
Next Post »