Bıçak Arası Pide



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Bıçak Arası Pide tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

2 yemek kaşığı margarin 2 adet soğan 2 adet domates, 2 adet sivribiber Yarım demet maydanoz 250 gr bıçak arası et Yarım ekmek hamuru Tuz Karabiber Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayın. Maydanozu ince ince kıyın. Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp tuz ve karabiber ve margarini ekleyin. Ekmek hamurunu pide şeklinde açın. Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın. 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »