Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Rulo Mozaik Pasta tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 2 su bardağı süt
- 3 çorba kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 7 yemek kaşığı toz şeker
- 3 paket (600gr ) petibör bisküvi
- 1 poşet krem şanti
- Yarım su bardağı süt

Öncelikle tereyağını eritiyoruz, henüz sonraları sair malzemeleri ekliyoruz dokunaklı ateşte şeker güzel eriyene büyüklüğünde karıştırıyoruz, sosun ılık olması gerekiyor. Bisküvileri dahi elimizle kırıyoruz ( çok aşkın ufalamadan ) sosu bile bisküvilerin üstüne döküyoruz ve karıştırıyoruz. Karışımı folyo üzerine döküyoruz ve tıpkısı kaşık yardımıyla yayıyoruz. Gene folyoyu üzerine kapatıp tıpkısı merdane sebebiyle aklık bir şekilde tıpkısı fırın tepsisi kadar açıyoruz ve buz dolabında kestirmece 2-3 saat dinlendiriyoruz. Dolaptan çıkardığımız pastaya hazırladığımız kremşantiyi sürüyoruz ve pasta yapıyoruz folyoyla sıkıştırarak sarıyoruz ve dondurucuda tahminî 2 saat büyüklüğünde dinlendiriyoruz. Dinlenen pastayı dilimleyerek servis ediyoruz. Afiyet olsun.
İfadelerEmoticon